• Payter-Rotterdam

      

  • home-P60-slider-460px

    Payter connects the wallet in
    your Phone to the Physical world.

about

Payter

Payter is expert, pionier en voorloper op het gebied van contactloze NFC technologie. Met de grootste pilot in Europa op het gebied van contactloos, mobiel betalen en mobiele marketing verkreeg Payter in 2007 in één klap internationale bekendheid en erkenning. Sindsdien wordt Payter door bedrijven in de hele wereld structureel ingeschakeld om innovatieve NFC technologieën samen te brengen tot duurzame, veilige, efficiënte en future proof totaaloplossingen.

'Opening the contactless World with contactless solutions'

Payter gelooft in de toekomst van contactloze technologie in een wereld die steeds meer gedomineerd wordt door de mogelijkheden van smart contactless solutions. Payter richt zich op oplossingen om de virtuele en reële wereld te verbinden. Payter biedt maatwerk dienstverlening en de productie van (maatwerk) readers en terminals aan. Daarnaast adviseert Payter bedrijven en organisaties over het duurzaam en veilig integreren van de contactloze en mobiele technologieën. Hierdoor wordt de efficiëntie bevordert en het gebruiksgemak geoptimaliseerd. In de afgelopen jaren hebben de Payter readers en andere NFC producten van Payter zich al in vele markten bewezen. Payter heeft zich daarnaast ruimschoots bewezen als solide partner voor de ontwikkeling van producten en diensten in de markt van contactloze toepassingen.

Missie

Payter stelt zich ten doel wereldwijd structurele partnerships aan te gaan met haar klanten doormiddel van onze expertise, innovatieve technologieën, duurzame oplossingen en het ontwikkelen plus implementeren van veilige, betrouwbare, efficiënte en future-proof identificatie, e-ticketing en e-payment.

Payter werkt nauw samen met diverse gerenommeerde bedrijven, zoals NXP, om de hoogste kwaliteit en nieuwste technologie op NFC gebied te kunnen bieden. Tevens participeert Payter actief in belangrijke internationale forums zoals het  Mobey Forum om op het gebied van standaarden en internationale ontwikkelingen altijd actueel te zijn.

Eigen ontwikkeling

Een team van hoogopgeleide en innovatieve ontwikkelaars garanderen State-of-the-Art producten. Welke toegespitst zijn op de diverse markten waarin Payter actief is. Payter biedt op maat producten en oplossingen met een zeer korte time-to-market aan door de unieke combinatie van disciplines van de productontwikkeling onder één dak; Hardware, Software en Mechanica. De Payter security experts borgen ten alle tijden veilige, betrouwbare en toekomst gerichte oplossingen. Dit in combinatie met een efficiënte productie en jarenlange ervaring in het produceren van geavanceerde technische producten, zorgen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding.

De Paerel Groep

Payter B.V. is een innovatief en zelfstandig bedrijf. Payter B.V. is onderdeel van Payter Holding. Groot aandeelhouder van de Payter Holding is de Paerel Groep. De Paerel Groep heeft zich vanaf 1922 ontwikkeld van een gerenommeerd handelshuis op de Amsterdamse Effectenbeurs tot een innovatieve en betrouwbare financiële partner. Sinds haar oprichting heeft de Paerel Groep bijgedragen aan vele Nederlandse innovatieve initiatieven. Het hoofdkantoor van Payter B.V. bevindt zich in Rotterdam.