Maak kennis met contactloos betalen & steun Serious Request
serieus request

Maak kennis met contactloos betalen & steun Serious Request

15 december 2015

Contactloos doneren
Sinds vandaag (15 december) hebben alle bankpashouders van ABN AMRO een contactloze bankbank. Ter gelegenheid van deze mijlpaal heeft ABN AMRO diverse contactloze betaalinitiatieven georganiseerd. Zo waren er in november drie crowdfunding acties voor kerken waar klanten in de betreffende regio via een contactloze betaling automatisch een euro konden doneren. En tussen 14 en 24 december kunnen treinreizigers op 10 stations tijdens de avondspits contactloos betalen uitproberen. Pashouders kunnen ervaren hoe snel, veilig en gemakkelijk contactloos betalen is door een euro contactloos te betalen ten gunste van Serious Request.Payter Terminals

Op basis van de ervaring van Payter op het gebied van innovatieve contactloze oplossingen waaronder ook doneren, is Payter er trots op om alle contactloze betaalterminals te mogen leveren voor deze acties.  

Doneren via de bankpas heeft een groot aantal voordelen;

Het contactloos doneren heeft hierbij nog meer voordelen:

Payter biedt maatwerk dienstverlening en de productie van (maatwerk) readers en terminals aan voor allerhande contactloze toepassingen, met name in het zogenaamde Low Value Payment segment.

Terug naar Nieuws