Certificering voor P6-serie Payter
P6-terminals2_apple2

Certificering voor P6-serie Payter

09 december 2014

De P6-serie van Payter is in 2014 door MasterCard en VISA gecertificeerd. Deze serie van betaalterminals is special ontworpen voor de omgevingen waar contactloos betalen vele voordelen biedt zoals onbemande verkooppunten, snoep- , frisdrank- en parkeerautomaten als ook de catering. De terminals zijn een ideale vervanger van de Chipknip-terminals.

Remco Willemse, directeur Payter: “Het is voor ons een enorme erkenning dat onze producten gecertificeerd zijn. Hiermee bewijzen de Payter producten dat zij voldoen aan de hoogste en meest recente eisen van de Internationale betaalwereld.” Uit de certificering blijkt dat de P6-serie – bestaande uit de P60, P65 en P66 – voldoet aan de hoge eisen op het gebied van veiligheid en datadiscretie.

Transactieverwerking
Voor de transactieverwerking van de betalingen werkt Payter samen met specialisten op dit gebied. De transacties worden verwerkt via Credit Call bij Elavon, een van Europa’s grootste transactie verwerkers. Tevens kunnen de betalingen via de portal van Credit Call, WebMIS, beheerd worden. Met behulp van deze APP/Tool kan men overal online betalingen inzien en rapporten maken en downloaden.

Meer over de P6-serie
De P6-serie is een ideale opvolger van de Chipknip terminals. De Chipknip terminals kunnen zonder aanpassinge vervangen worden, maar tevens biedt de P6-serie een oplossig voor de automaten die nu nog geen cashless betaalsysteem ondersteunen. De serie bestaat uit de volgende producten:
•    De P65 en P66 zijn goed te gebruiken als vervanger van de Chipknip. Speciaal ontworpen voor onbemande verkooppunten zoals snoep- en parkeerautomaten. De terminals kunnen bijna zonder aanpassingen geïntegreerd worden in de bestaande automaten.
•   De P60 is geschikt voor locaties waar het niet mogelijk of gewenst is om een terminal in de automaat te bouwen. In dat geval kan deze terminal naast of op de automaat gemonteerd worden. De terminal is vandalisme vandaalbestendig en goed te gebruiken voor veilige transacties. Het enige dat de gebruiker nodig heeft bij deze GPRS Plug & play is een connectie op de automaat.
•   Bovenop de standaard interfaces ondersteund de P6-serie ook input /output interfaces en kunnen ook gebruikt worden voor toegangspoorten, deuren, autowas systemen, servo motors etc. 

Terug naar Nieuws