Cancer Research UK werkt samen met Strawberry Energy en MKTG

Cancer Research UK werkt samen met Strawberry Energy en MKTG

03 februari 2017

Cancer Research UK is de samenwerking aangegaan met Smart City Business Strawberry Energy en MKTG om een netwerk op te bouwen voor de "Smart Bench" met geïntegreerde contactloze technologie van Payter voor de World Cancer Day op 4 februari 2017. De solar aangedreven banken verbeteren de openbare ruimtes waar ze zich bevinden door de mogelijkheid van mobile charging en gratis WI-FI en natuurlijk de plek om op te zitten en socializen. 

Strawberry Energy is de samenwerking exclusief aangegaan met Urban Partners, een divisie van MKTG dat projecten levert binnen de sector openbare ruimtes die bevorderlijk zijn voor de merknamen en non-profit organisaties. 
Als 's werelds eerste contactloze betaal bankje, kan het publiek ook 2 pond doneren in de strijd tegen kanker door op simpele wijze een debit kaart of credit kaart voor de betaalunit te houden. 
Cancer Research UK is het eerste bedrijf dat een partnerschap is aangegaan met het idee van een smart bench die nu al te vinden zijn in London, Islington, en Lewisham.

De pilot van 10 Smart Benches zijn op het moment al werkend te vinden op de bovenstaande locaties met de mogelijkheid voor het contactloos doneren en mobile charging. Er word verwacht dat er eind februari nog 10 bankjes worden geïnstalleerd, met een vooruitzicht op 80 banken die verder dit jaar neergezet zullen worden. 

Sensoren die in de banken ingebouwd zijn, kunnen in real-time de omgeving monitoren, waaronder kwaliteit van de lucht die ingeademd word, dit kan nagekeken worden via de Strawberry Energy app die een waardevolle toevoeging geeft aan de gemeenschap en de lokale mensen voedt met belangrijke en bruikbare informatie. 
Cancer research, een voortrekker op het gebied van contacloos doneren, verwacht dat ook deze Smart Benches een succes worden. 

 

Terug naar Nieuws